Vergelijk plaatsingen

Hoveniers

Hoveniers

Makelaarij Nederland helpt u ook bij uw voor en achtertuin en aanleggen van uw stoep of inritten.

Heerlijk ontspannen in uw tuinkamer. Of na een lange werkdag tot rust komen bij uw (zwem)vijver. Gezellig met vrienden genieten van uw culinaire hoogstandjes, in uw eigen achtertuin. Of met een gerust hart uw (klein)kinderen in de tuin zien spelen. Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt aanleggen of op zoek bent naar mogelijkheden om uw tuin aan te passen. Makelaarij Nederland ontzorgt u met de allerbeste vakspecialisten of u nu een kleine of grote tuin heeft onze vakspecialisten creëren en realiseren een tuin die helemaal bij u past.

Uw tuinbeleving

Vanzelfsprekend staat uw tuinbeleving altijd centraal. Met een persoonlijk ontwerp realiseren wij een unieke, verrassende en onalledaagse tuin. Een tuin die naadloos aansluit op uw wensen, uw mogelijkheden, uw huis, uw omgeving, uw levensfase. Kortom, een tuin met identiteit.

Wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hierbij staan uw wensen en mogelijkheden centraal, die wij vertalen naar een persoonlijk en unieke tuin. Ons doel: een tuin creëren die uw unieke identiteit uitstraalt. Zodat u – elke dag opnieuw – optimaal van uw tuin kunt genieten.

Duidelijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent. In onze manier van werken staan duidelijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid centraal.

Bel onze Makelaarij Makelaars en we regelen het helemaal voor u!

Telefoonnummer: +31(0)880047900

Gerelateerde berichten

Bouwen, Aanleggen, Inrichten

Als u een huis of bedrijfspand heeft aangekocht of er wellicht al heel lang woont, dan heeft u...

Lees verder

Gezocht Makelaarij Makelaars

Nieuws Samenwerkingen van Makelaarij Nederland makelaars Eindhoven; 11 mei...

Lees verder

Energielabel kantoren

Energielabel kantoren Eindhoven; 11 mei 2019 Alle Kantoren mogen vanaf 1 januari 2023...

Lees verder

Word lid van de discussie