Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

AANKOOP

Aankoop

Aankoopmakelaar van Makelaarij Nederland

U wilt een huis kopen. Het liefst een mooi huis dat precies bij u past voor een aantrekkelijke prijs. Ongetwijfeld spelen er bij het zoeken naar een huis verschillende vragen door uw hoofd. Is de prijs van het huis redelijk of kan ik nog onderhandelen? Wat is de waarde van het huis? Hoe voer ik de onderhandelingen? Al deze vragen kunnen Makelaarij aankoopmakelaars voor u beantwoorden.

Het inschakelen van een Makelaarij aankoopmakelaar kan verstandig zijn. Vooral omdat er veel komt kijken bij het kopen van een huis. Uw Makelaarij aankoopmakelaar zal u professioneel begeleiden bij de bezichtigingen en onderhandelingen, zonodig hulp bieden om samen de beste hypotheek in de wacht te slepen en uiteraard gaan wij mee ter finale afhandeling naar de notaris.

Voordelen van een aankoopmakelaar van uw Makelaarij Aankoopmakelaar

Wij kennen de omgeving als geen ander
Wij beschikken over de kennis van de lokale huizenmarkt
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis aan de hand van uw woonwensen
Wij begeleiden u bij de bezichtigingen
Wij beoordelen het huis bouwkundig en controleren het bestemmingsplan en de omgeving
Wij stellen de waarde van het huis vast
Wij helpen u onderhandelen en bij het tekenen van het contract
Wij staan u bij met juridisch advies
Wij staan ook na oplevering klaar en u kunt altijd met vragen bij ons terecht
Wij gaan u mee helpen, opzoek naar de allerbeste hypotheekman of vrouw en hypotheek
Wij gaan mee naar de notaris voor de finale eindafwikkeling
Wij komen graag nog eens langs voor de BBQ als u helemaal gesetteld bent

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wij zijn verantwoordelijk voor een goed eindresultaat: een goede verkoopprijs. Vanuit die gedachte hebben wij ons tarief voor aankoop opgebouwd. U betaalt €1.500,- plus een percentage over het onderhandelingsresultaat (de vraagprijs minus de koopsom). Het percentage (de courtage) komen wij in een persoonlijk gesprek overeen. Zo weet u dus van te voren wat uw kosten zullen zijn en dat wij altijd ons uiterste best zullen doen om uw toekomstige woning zo scherp mogelijk aan te kopen. De courtage is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals de hoogte van de vraagprijs, onderhoud van het object etc. De courtage varieert van 5% tot 15%.

Meer informatie:

Bent u op zoek naar een echte Makelaarij aankoopmakelaar in de omgeving van Eindhoven? Of wilt u meer eerst meer informatie over wat wij als uw Makelaarij aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Makelaarij Eindhoven
Telefoon & WhatsApp:  +31(0)621674851  bereikbaar, 24/7
E-mail: info@makelaarij.nl
Website: www.makelaarij.nl

Aankoop Makelaar nodig?

Onze Makelaarij aankoopmakelaars begeleiden u perfect bij het aankopen van uw droomhuis of ander vastgoed. Profiteer nu ook van de kennis en expertise van een Makelaarij aankoopmakelaar:


Afspraak maken met een Makelaarij aankoop makelaar:

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze Makelaarij aankoopmakelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer +31(0)621674851 of het contactformulier. Onze Makelaarij aankoopmakelaars kennen hun stad op hun duimpje, wij werken met zelfstandige makelaars volgens ons Makelaarij franchise concept, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste Makelaarij aankoopmakelaar.