Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

AANKOOP

Aankoop

Uw nieuwe (vakantie) huis, appartement, kavel of bedrijfspand huis aankopen is een serieuze aangelegenheid. Het aankooptraject begint dan ook altijd met het kennismakingsgesprek waarin de aankoopprijs en het plan van aanpak in de huidige markt met u wordt besproken. Nadat er een vrijblijvende aankoopofferte is opgesteld, wordt er in goed overleg met u een aankoop-/marketingplan opgesteld.

De optimale voorbereiding/intake, zal zorgen voor de basis van een succesvolle aankoop samenwerking met ons kantoor waaronder we begrijpen:

– het samenstellen van een wensen pakket;
– gebruikmakend social media want onze makelaars gaan eerst hun netwerk voor u polsen;
– eventueel gaan we zelfs voor u flyeren in een gewenste wijk of buurt;
– onderhandelingsstrategie, door een ervaren aankoop makelaar uit uw woonplaats;
– opmaken aankoopakte: van het verkopen tot en met de eind afwikkeling bij de notaris.

Onze opstart kosten bedragen €.295,- exclusief btw.
Onze kosten bedragen 1.% bij een geslaagde aankooptransactie exclusief btw.

Een goed begin is het halve werk! Uiteraard worden de reacties op de sociale media zo goed mogelijk opgevolgd. We beschikken over een flink portie durf, want we gaan ook gewoon in de wijk mensen voor u benaderen. Ook nieuwe markten worden aangeboord. Hierbij worden wij ondersteund door professionele marktpartijen zoals; De Lead Makelaar en Social Media Branding, welke ook zorgt voor het maken van een match van relaties en uw aankoopvraag. Wij houden u constant op de hoogte van de gang van zaken en bespreken de te volgen aankooptactieken.

Bij Makelaarij Nederland blijft het dus niet bij de standaard werkzaamheden die onze makelaar te bieden hebben. Maar we gaan net dat stukje verder, waardoor wij voor u wel die succesvolle aankoop van uw nieuwe (t)huis of Bedrijfspand kunnen realiseren.

Graag maak ik een afspraak met u een vrijblijvend gesprek. Dit kan ook in de avonduren en ook op zaterdag.

Aankoop Makelaar nodig?

Onze Makelaarij aankoopmakelaars begeleiden u perfect bij het aankopen van uw droomhuis of ander vastgoed. Profiteer nu ook van de kennis en expertise van een Makelaarij aankoopmakelaar:


Afspraak maken met een Makelaarij aankoop makelaar:

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze Makelaarij aankoopmakelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer +31(0)880047900 of het contactformulier. Onze Makelaarij aankoopmakelaars kennen hun stad op hun duimpje, wij werken met zelfstandige makelaars volgens ons Makelaarij franchise concept, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste Makelaarij aankoopmakelaar.