Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

Wat u als Vastgoed verkoper wilt weten?

Wij begrijpen dat u heel veel vragen heeft als u uw vastgoed wil gaan verkopen. De verkooptermijn, de waarde van het vastgoed en de kosten van de Makelaarij makelaar, dat zijn vragen die vaak aan onze Makelaarij makelaars gesteld worden. Hieronder leest u het antwoord op de meest gestelde vragen. Als uw vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. We helpen uw graag bij de verkoop van uw vastgoed.

Hoe snel wordt mijn Vastgoed/Woning verkocht?

De snelheid waarmee we uw vastgoed/huis verkopen is afhankelijk van een aantal factoren, waar onder uw het afwerkingsniveau en het onderhoudt van het vastgoed, de oppervlakte van uw en perceel grote, de locatie, de omliggende factoren en de vraag op de vastgoedmarkt. Onze Makelaarij makelaars zullen vanzelfsprekend een verkoopstrategie opstellen, om uw vastgoed zo snel mogelijk te kunnen verkopen. Ook evalueren we de strategie regelmatig, zodat we deze waar nodig direct kunnen bijsturen.  Omdat we een heel groot (Social Media) Facebook netwerk van potentiële vastgoedkopers hebben, verkopen we ook regelmatig vastgoed/woningen binnen één à twee weken, of soms zelfs binnen één dag.

Wat is de waarde van mijn vastgoed?

De waarde van uw vastgoed is afhankelijk van de kenmerken van het vastgoed en de locatie in Eindhoven of omgeving en/of elders, want wij werken middels een franchise concept met zelfstandige Makelaarij makelaars in alle steden in Nederland. Vanzelfsprekend wordt alles in het werk gesteld om uw vastgoed/huis tegen de allerbeste mogelijke voorwaarden en condities te verkopen.

Wat kost de Makelaarij makelaar?

De tarieven van onze verkoopmakelaar zijn zeer marktconform. Neem contact op met ons kantoor voor vragen, een offerte of meer informatie mail:  info@makelaarij.nl of bel tel: +31(0)880047903.

Wat doet de Makelaarij makelaar allemaal?

Onze verkoopmakelaar zetten alle middelen in om uw huis tegen het beste resultaat te verkopen. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring met effectieve verkoopstrategieën en diverse on- en offline kanalen om uw huis bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Heeft Makelaarij Nederland ook een makelaar in mijn stad of dorp?

Ja, wij zijn een franchise organisatie en hebben altijd een Makelaarij makelaar in uw stad of dorp dus u kunt altijd een beroep ons doen. Wij zorgen graag voor een professionele Makelaarij Makelaar die uw aankoop, verkoop, huur of verhuur voor u verzorgd! Voor meer informatie mail:  info@makelaarij.nl of bel tel: +31(0)880047903 of bij spoed bel of WhatsApp ons +31(0)621674851