Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

FRANCHISE

Ook uw eigen Makelaarij op starten?

Makelaarij Nederland is een landelijk opererende franchiseorganisatie op het gebied van vastgoed Makelaarij. We gaan vanaf nu starten met onze franchise formule. Makelaarij Nederland staat voor een professionele, vooruitstrevende en betrouwbare makelaarsorganisatie.

Ook succesvol franchise nemer worden bij Makelaarij Nederland. Hoe gaat dat?

Wil je ondernemer worden en deel uitmaken van een bewezen succesvol concept? Makelaarij Nederland biedt commerciële en resultaatgerichte ondernemers ( mannen en vrouwen) de mogelijkheid om je eigen succesvolle Makelaarij kantoor/bedrijf te starten. Begrijp ons niet verkeerd: Wij willen er natuurlijk vooraf zeker van zijn dat jij de juiste persoon voor deze mooie uitdaging bent, en dat je past binnen de Makelaarij Nederland-organisatie. Wanneer we starten, gaan we een intensieve en langdurige samenwerking met elkaar aan. Dan is het belangrijk dat we elkaar begrijpen én ook kunnen versterken.

Als franchisenemer kunt u gebruikmaken van bestaande producten, diensten en ervaringen. Makelaarij Nederland biedt u centrale ondersteuning op velerlei gebieden, zowel vakinhoudelijk als marketingtechnisch. Tegelijkertijd blijft u geheel zelfstandig in uw ondernemerschap, terwijl u wel profiteert van (de uitstraling van) een landelijke organisatie. Onze formule wordt continu getoetst aan nieuwe ontwikkelingen in de conjunctuurgevoelige vastgoedmarkt. Op dit moment zijn er in iedere provincie nog mogelijkheden voor het starten van een eigen makelaarskantoor. Op de kaart kunt u onze Makelaarij Nederland vestigingen zien.

Wat hebben wij onze Makelaarij Nederland Franchisenemers te bieden?

– unieke interne Makelaarij opleiding tot Makelaarij Makelaar
– unieke Bonstaete opleiding, inmeten en platte gronden: https://bonstaete.nl/
– foto reportages en video doen we via: Zibber https://zibber.nl
– eigen werkgebied met uitstekende omzetpotentie
– een professionele website gekoppeld aan een groot social media netwerk
– starten vanuit huis behoort ook gewoon tot de mogelijkheden
– volledige ondersteuning vanuit centrale Makelaarij organisatie in Eindhoven
– regelmatige franchise-bijeenkomsten met uw Makelaarij Nederland collega’s
– eenmalige entree-fee inclusief volledige huisstijl, website, social media netwerk, training en opleiding van slechts €5000,- excl btw.
– vaste maandelijkse back office bijdrage van €1200,- (niet omzetafhankelijk) inclusief opmaak koopaktes etc.
– eigen kantoorpagina met individuele invulmogelijkheden
– handboek Makelaarij formule en huisstijl

Bent u een enthousiaste en gemotiveerde makelaar en heeft u interesse om te profiteren van onze franchiseformule? Wilt u samen met onze Makelaarij Nederland Makelaars een succesvolle business opbouwen in deze dynamische vastgoedmarkt? Maak dan snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken en te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

MEER WETEN?

Meld je snel even aan voor een lekker kopje koffie en goed gesprek op ons hoofdkantoor in Eindhoven Telefoon +31(0)621674851 info@makelaarij.nl