Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

Ook uw eigen Makelaarij starten?

Makelaarij Nederland is een landelijk opererende franchiseorganisatie op het gebied van vastgoed Makelaarij. We gaan vanaf nu starten met onze franchise formule. Makelaarij Nederland staat voor een professionele, vooruitstrevende en betrouwbare makelaarsorganisatie.

Succesvol franchise nemer worden bij Makelaarij Nederland. Hoe gaat dat?

Wil je ondernemer worden en deel uitmaken van een bewezen succesvol concept? Makelaarij Nederland biedt commerciële en resultaatgerichte ondernemers ( mannen en vrouwen) de mogelijkheid om je eigen succesvolle Makelaarij kantoor/bedrijf te starten. Begrijp ons niet verkeerd: Wij willen er natuurlijk vooraf zeker van zijn dat jij de juiste persoon voor deze mooie uitdaging bent, en dat je past binnen de Makelaarij Nederland-organisatie. Wanneer we starten, gaan we een intensieve en langdurige samenwerking met elkaar aan. Dan is het belangrijk dat we elkaar begrijpen én ook kunnen versterken.

Als franchisenemer kunt u gebruikmaken van bestaande producten, diensten en ervaringen. Makelaarij Nederland biedt u centrale ondersteuning op velerlei gebieden, zowel vakinhoudelijk als marketingtechnisch. Tegelijkertijd blijft u geheel zelfstandig in uw ondernemerschap, terwijl u wel profiteert van (de uitstraling van) een landelijke organisatie. Onze formule wordt continu getoetst aan nieuwe ontwikkelingen in de conjunctuurgevoelige vastgoedmarkt. Op dit moment zijn er in iedere provincie nog mogelijkheden voor het starten van een eigen makelaarskantoor. Op de kaart kunt u onze Makelaarij Nederland vestigingen zien.

Wat hebben wij onze Makelaarij Nederland Franchisenemers te bieden?

– unieke interne opleiding tot Makelaarij Makelaar
– eigen werkgebied met uitstekende omzetpotentie
– een professionele website gekoppeld aan een social media netwerk
– starten vanuit huis behoort tot de mogelijkheden
– volledige ondersteuning vanuit centrale organisatie in Eindhoven
– regelmatige franchise-bijeenkomsten met uw Makelaarij Nederland collega’s
– entree-fee inclusief volledige huisstijl, website, social media netwerk, training en opleiding
– vaste maandelijkse bijdrage (niet omzetafhankelijk)
– eigen kantoorpagina met individuele invulmogelijkheden
– handboek formule en huisstijl

Bent u een enthousiaste en gemotiveerde makelaar en heeft u interesse om te profiteren van onze franchiseformule? Wilt u samen met onze Makelaarij Nederland Makelaars een succesvolle business opbouwen in deze dynamische vastgoedmarkt? Maak dan snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken en te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Momenteel zoeken wij eerst franchisenemers in de volgende steden:

– Aalst – Waalre
– Valkenswaard
– Eersel
– Geldrop
– Best
– Tilburg – Goirle
– Breda
– Heeze – Leende
– Weert
– Den Bosch
– Utrecht
– Den haag
– Rotterdam
– Amsterdam
– Apeldoorn

Hoe gaan wij te werk?

STAP 1: JIJ NEEMT HET EERSTE INITIATIEF

Hier begint het allemaal. Jij belt of e-mailt naar Makelaarij Nederland en geeft aan wat jouw motivatie is om met Makelaarij Nederland in zee te willen gaan. Ook stuur je ons alle relevante informatie, waaronder je C.V. even toe via E-mail naar: info@makelaarij.nl

STAP 2: EEN TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK MET ONS HOOFDKANTOOR

Tijdens dit eerste gesprek ontdekken we samen, of er een wederzijdse klik is. Tevens vertellen we je graag meer over het concept, onze organisatie en alle mensen achter Makelaarij Nederland.

STAP 3: HET INHOUDELIJKE PERSOONLIJK GESPREK

Is de wederzijdse klik aanwezig en zie jij en wij een verdere samenwerking zitten, dan verstrekken wij je alle gedetailleerde informatie over franchising bij Makelaarij Nederland. We starten met het ondertekenen van een NDA (geheimhoudingsverklaring) en samen kijken we wat dit financieel voor jou kan gaan betekenen en bespreken we de ondersteuning die je nodig zal gaan hebben en van ons kunt verwachten.

STAP 4: MEELOPEN IN EEN MAKELAARIJ NEDERLAND-VESTIGING

Je loopt (nog altijd vrijblijvend) een dag mee met een Makelaarij Nederland-ondernemer, zodat je alle facetten van het Makelaars vak ook zelf aan den lijve kunt ondervinden. Tijdens die dag kun je alle mogelijke vragen stellen aan een bestaande, actieve franchise-ondernemer en ook aan zijn of haar medewerkers. Voor ons een bijzonder belangrijke stap: Alleen op deze manier kom je er achter of een eigen Makelaarij Nederland vestiging écht iets voor je is.

STAP 5: ONDERTEKENING FRANCHISE OVEREENKOMST

Wanneer we na de voorgaande stappen besluiten om met elkaar in zee te gaan, dan vindt de ondertekening van de Makelaarij Nederland franchiseovereenkomst plaats. In dit document (en het bijbehorende Makelaarij Nederland Franchise-handboek) leggen we alle afspraken vast die we met elkaar maken.

STAP 6: TRAINEN EN OPLEIDEN

We laten je niet zómaar beginnen met een Makelaarij Nederland franchisevestiging. We gaan je in een uitgebreid en intensief trainingsprogramma meenemen en daarbij brengen we je alle facetten van het succesvolle Makelaarij Nederland- ondernemerschap bij. We maken samen je Makelarij Nederland vestigings-page aan zodat jij ook de aller mooiste presentatie kunt laten zien! Dit alles om er voor te zorgen dat je goed ook heel voorbereid aan de start verschijnt. Je begint pas zelf, als je er écht klaar voor bent!

STAP 7: ACTIE!

Na de trainingen bij Makelaarij Nederland bereiden wij samen met jou de feestelijke opening voor. Je bent volgens ons klaar voor het moment waar je al zo lang van droomt: namelijk zelf de deuren openen van je eigen Makelaarij-vestiging! Nu begint het ondernemen pas écht… Met jouw inzet en enthousiasme zoek je dagelijks naar mogelijkheden om binnen het marktgebied maximaal resultaat te behalen.