Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

Exclusief vastgoed aangeboden door Makelaarij Exclusief

Uw woning is een echt pareltje. Uniek door de geschiedenis, de locatie of de architectuur. Daarom vraagt de verkoop ervan om een Makelaarij Specialist nmet een goed en gedegen social media en vakspecialisten netwerk.  Iemand die ook thuis is in de markt van het topsegment en de waarde van uw woning kent. Iemand die het juiste netwerk kan inzetten met de beste fotograaf en videograaf en interieur specialist, en die uw vastgoed gericht prospecteert voor u. Iemand die begrijpt dat uw tijd kostbaar is en dat u de beste prijs wil ontvangen en u al het werk van verkopen verstaat en ook het aankopen van uw nieuwe pareltje voor u helamaal uit handen neemt.

Dat is 100 procent Makelaarij Exclusief. Als Makelaarij specialist in exclusieve vastgoed halen we voor u het maximum uit de verkoop en kopen we snel indien nodig weer een pareltje voor u terug in binnen of buitenland. Makelaarij Exclusief is uw rechterhand in het hele proces: van de samenstelling van uw dossier tot de ondertekening van de verkoopakte of de aankoopakte. Maar ook voor de beste hypootheekadviseur aan u voor te stellen of de beste inteieur bouwer of inrichter voor u te vinden.

Ons Makelaarij Exclusief tarief bedraagt 3% vast exclusief btw en is niet onderhandelbaar! De kosten voor de exclusieve foto’s en brochures en super video en alle platte gronden en energielabel, interieur specialist en een Makelaarij Exclusief bord zijn ook vast en bedraagt 2.000,- exclusief btw.

Met de Makelaarij Exclusief makerlaar haalt u een echte prof in huis!

Makelaarij Exclusief
Antonius Aarts
Telefoon: +31(0)621674851
Mail: info@makelaarij.nl