Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

Over ons

Makelaarij Nederland is een Landelijk werkende Makelaarskantoor met zelfstandige franchise Makelaars. Echt experts gespecialiseerd in particulier en zakelijk vastgoed over heel Nederland.

Wij willen dan u dan ook graag van dienst zijn bij de:

  • Aankoop.
  • – Verkoop;
  • – Huur;
  • – Verhuur;
  • – Beheer van Vastgoed
  • – Taxatie;
  • – Begeleidingsadvies voor uw hypotheken en verzekeringen;
  • – Adviezen voor aan, verbouw, interieur en inrichting.

Een Makelaarij Makelaar is onderscheidend en neemt alle tijd voor u, want wij werken met maximaal twee klanten per makelaar per dag deel! Zo kunnen wij u en de kandidaat aankopers, kopers, huurders alle tijd geven, die ze nodig hebben om een juiste beslissing in hun leven te nemen, het gaat namelijk om veel geld!

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Hoofdkantoor: Makelaarij Nederland

Schweitzerlaan 16
5644 DL Eindhoven
Nederland

Telefoon +31(0)880047903
E-mail info@makelaarij.nl
Website www.makelaarij.nl

KvK nummer: 17115518
Bank nummer:  NL65INGB0669841080

Makelaarij Nederland, ons motto; “Mooi vastgoed wij vinden het voor je!”

Toine Aarts

Makelaar en CEO op Makelaarij Nederland

Directeur | Eigenaar Makelaarij Nederland

Toine Aarts is geboren in Eindhoven- Nood Brabant en heeft honderden vastgoedobjecten verkocht. Consistent gerangschikt op de Vastgoed Trends-lijst van de 100 beste vastgoed agenten in Nederland, zoals te zien was in het Vastgoed Journaal, daar bereikte hij de 50e plaats van beste netwerkmakelaars.

Contact mij; +31(0)621674851

Waarom kiezen voor Makelaarij Nederland

Specialistische focus

Makelaarij Nederland zijn echte getrainde vastgoedprofessionals, met een oog op uw investering zullen we met onze specialistische focus uw belangen dienen.

Perfecte Back Office

Onze perfecte Back Office met ons gespecialiseerd team is opgezet, om al uw belangen perfect te dienen en u tijdig te informeren en vastgoed transacties mogelijk te maken.

Social Media Experts

Makelaarij Nederland is gespecialiseerd in online en offline netwerken, en met ons social media en vastgoed specialisten netwerk zijn wij u graag van dienst.

Full Service en Slagvaardig

Makelaarij Nederland biedt u alle makelaarsdiensten onder een dak, door onze full service dienstverlening zijn wij heel slagvaardig, bij de bemiddeling van uw vastgoed zaken.

Makelaarij Makelaars verkopen ook jouw Bedrijfspand!

Makelaarij Nederland adviseert bedrijven, instellingen, institutionele beleggers en gemeenten bij het (ver)kopen, (ver)huren en realiseren van commercieel onroerend goed. Daaronder bevinden zich winkelruimtes, kantoren en bedrijfscomplexen. Maar ook meer specifieke objecten als scholen, zorgcentra en horecavoorzieningen. De dienstverlening varieert van het bepalen van de ruimtebehoefte tot het vinden van maatwerkoplossingen. En van het uitbrengen van uiteenlopende taxatierapporten tot het initiëren van beleggingstransacties, welke laatste overigens steeds vaker een grensoverschrijdend karakter hebben. Tevens behoren projectadvisering, project initiëring en second opinion tot onze bagage. Het uitgangspunt, de behoefte van de opdrachtgever inzake locatie, maatvoering, budget etc. wordt hierbij afgewogen tegen multifunctionaliteit, courantheid, de meest geschikte financieringsconstructie, dan wel de eisen van de beleggingsmarkt. Daarnaast maken alle aspecten zoals toekomstvisie en een procedurele aanpak de totale vastgoed advisering helemaal compleet.

Wat wij doen

Makelaarij Nederland bemiddeld landelijk in villa’s, (vakantie) woningen, appartementen, studio’s, kamers, garages, bouwkavels, agrarisch en bedrijfsvastgoed. Wij zijn Makelaarij Nederland, ons hoofdkantoor zit in Eindhoven en vastgoed is onze middel name! Het verkopen van een kavel, (recreatie) woning en/of bedrijfspand gooien we op een andere boeg. Wij zijn namelijk geen traditionele makelaar, we zijn heel vernieuwend in het aan of verkopen of huren of verhuren van vastgoed, Makelaarij makelaars zijn gespecialiseerd in vastgoedpresentatie ’s en met een uitgebreid netwerk van potentiële vastgoedkopers weten we snel elk vastgoed (kavel, recreatiewoning, huis, studio, appartement of bedrijfspand snel te verkopen tegen de allerbeste voorwaarden en condities.

Verkochte huizen

De huizenmarkt zit weer flink in de lift, maar heeft de afgelopen jaren ook vele tegenslagen gekend. Maar desondanks slagen onze Makelaarij makelaars er al vele jaren in om succesvol vastgoed zoals: kavels, recreatiewoningen, villa’s, woonhuizen, studio’s, appartementen, garages, bedrijfspanden, kantoren of winkels te verkopen in Eindhoven en omgeving, bijvoorbeeld in Veldhoven, Waalre en Valkenswaard, Best, Geldrop, Nuenen. Wij zijn midden in de crisis gestart en hebben ons succes te danken door een heel moderne en zeer actieve en persoonlijke aanpak.

Help ons mee om uw vastgoed te verkopen:

Help mee! Samen Sterk; Is ons Social Media motto, wij bouwen zoveel mogelijk Social media pagina’s zodat we al ons Makelaarij vastgoed snel online kunnen promoten. Het doel van Samen Sterk, is om ook uw eigen en uw vrienden sociale netwerk in te zetten bij de verkoop van uw woning. U informeert uw vrienden, familie en relaties op een sympathieke manier, waarbij ze uw vastgoed eenvoudig kunnen verspreiden in hun netwerk door middel van:

E-mails: Mailing naar ons koop en verkoop en huur en verhuur bestand.
Twitter: https://twitter.com/Makelaarij
LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/33310396/
Facebook: https://www.facebook.com/MakelaarijNL/

Makelaarij makelaars zijn:

– Actief binnen een groot sociaal netwerk.
– Effectief netwerken met potentiële (ver)kopers.
– Best beoordeelde makelaars in hun woonplaats.
– Gemiddelde verkooptermijn van 3 maanden.
– Verkoopstrategie samen met u bepaald.
– Ook in het weekend op afspraak beschikbaar.