Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

VERHUUR

Verhuur

Uw Woning of appartement of kamer verhuren?

Bij Makelaarij Nederland staan duidelijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel. Daarom hebben wij voor u een eenvoudig 4 stappenplan waarin het verhuur proces duidelijk te is.

Verhuur Makelaar nodig?

Onze Makelaarij verhuurmakelaars begeleiden u perfect bij het verhuren van uw villa, woonhuis, appartement studio of kamer of bedrijfspand of ander vastgoed. De huurders worden zoveel mogelijk gescreend en gevolgd op Social Media. Profiteer nu ook van de kennis en expertise van een Makelaarij verhuurmakelaar:

Hoe werken wij?

Verhuur

Uw vastgoed verhuren is een serieuze aangelegenheid. Het verhuurtraject begint met het kennismakingsgesprek waarin de verhuurprijs en het plan van aanpak in de huidige markt met u wordt besproken. Nadat er een vrijblijvende verhuurofferte is opgesteld, wordt er in goed overleg met u een verhuur-/marketingplan opgesteld.

De optimale presentatie van uw vastgoed is de basis van een succesvolle samenwerking met ons kantoor waaronder we begrijpen:

– het samenstellen van een professionele verhuurbrochure:
– gebruikmakend van goede plattegronden, meetrapport en foto’s;
– een complete aanbieding op onze website; www.makelaarij.nl;
– het eventueel breed inzetten van sociale media;
– indien gewenst een te huur tuin- of raambord
– onderhandelingsstrategie, door een ervaren verhuur makelaar uit uw woonplaats;
– opmaken verhuurakte: van het verkopen tot en met de eind afwikkeling bij de notaris;
– eventueel nog het beheren van uw verhuurde vastgoed in overleg als separate opdracht!

Onze opstart kosten bedragen €.195,- exclusief btw.
Onze kosten bedragen 1 X de maandhuur bij particulier vastgoed en 2 X de maandhuur bij zakelijk vastgoed bij een geslaagde verhuurtransactie exclusief btw.

Een goed begin is het halve werk! Uiteraard worden de reacties op de media zo goed mogelijk opgevolgd. We beschikken over grote bestanden met zoekers die op een effectieve manier worden benaderd. Ook nieuwe markten worden aangeboord. Hierbij worden wij ondersteund door professionele marktpartijen zoals via NetwerkPoint en Social Media Branding, welke ook zorgen voor het maken van een match van relaties en uw aanbod. Wij houden u constant op de hoogte van de gang van zaken en bespreken de te volgen verkooptactieken.

Bij Makelaarij Nederland blijft het dus niet bij de standaard werkzaamheden die onze makelaar te bieden hebben. Maar we gaan net dat stukje verder, waardoor wij voor u wel die succesvolle aankoop van uw nieuwe (t)huis of Bedrijfspand kunnen realiseren.

Graag maak ik een afspraak met u een vrijblijvend gesprek. Dit kan ook in de avonduren en ook op zaterdag.


Afspraak maken met een Makelaarij verhuurmakelaar:

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze Makelaarij verhuurmakelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer +31(0)621674851 of het contactformulier. Onze Makelaarij verhuurmakelaars kennen hun stad op hun duimpje, wij werken met zelfstandige makelaars volgens ons Makelaarij franchise concept, waardoor u verzekerd bent van de beste Makelaarij makelaar.