Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

VERKOOP

Uw huis verkopen is een serieuze aangelegenheid. Het verkooptraject begint met het kennismakingsgesprek waarin de verkoopprijs en het plan van aanpak in de huidige markt met u wordt besproken. Nadat er een vrijblijvende verkoopofferte is opgesteld, wordt er in goed overleg met u een verkoop-/marketingplan opgesteld.

De optimale presentatie van uw woning is de basis van een succesvolle samenwerking met ons kantoor waaronder we begrijpen:

– het samenstellen van een professionele verkoopbrochure:
gebruikmakend van goede plattegronden, meetrapport en foto’s;
– een complete aanbieding op onze website;
– het eventueel breed inzetten van sociale media
– indien gewenst een te koop tuin- of raambord;
– onderhandelingsstrategie, door een ervaren verkoop makelaar uit uw woonplaats;
– opmaken verkoopakte: van het verkopen tot en met de eind afwikkeling bij de notaris.

Onze opstart kosten bedragen € 695,- exclusief btw.
Onze kosten bedragen 1.5% bij een geslaagde verkooptransactie exclusief btw.

Een goed begin is het halve werk! Uiteraard worden de reacties op de media zo goed mogelijk opgevolgd. We beschikken over grote bestanden met zoekers die op een effectieve manier worden benaderd. Ook nieuwe markten worden aangeboord. Hierbij worden wij ondersteund door professionele marktpartijen zoals VVOM en Social Media Branding, welke ook zorgt voor het maken van een match van relaties en uw aanbod. Wij houden u constant op de hoogte van de gang van zaken en bespreken de te volgen verkooptactieken.

Bij Makelaarij Nederland blijft het dus niet bij de standaard werkzaamheden die onze makelaar te bieden hebben. Maar we gaan net dat stukje verder, waardoor wij voor u wel die succesvolle aankoop van uw nieuwe (t)huis of Bedrijfspand kunnen realiseren.

Graag maak ik een afspraak met u een vrijblijvend gesprek. Dit kan ook in de avonduren en ook op zaterdag.

Verkoop Makelaar nodig?

Onze Makelaarij verkoopmakelaars begeleiden u perfect bij het verkopen van uw droomhuis of ander vastgoed. Profiteer nu ook van de kennis en expertise van een Makelaarij verkoopmakelaar:


Afspraak maken met een Makelaarij verkoop makelaar:

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze Makelaarij makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer +31(0)880047900 of het contactformulier. Onze Makelaarij verkoopmakelaars kennen hun stad op hun duimpje, wij werken met zelfstandige makelaars volgens ons Makelaarij franchise concept, waardoor u verzekerd bent van de beste Makelaarij makelaar.