Prijsbereik: Van naar

Vergelijk plaatsingen

VERKOOP

Uw huis verkopen is een serieuze aangelegenheid. Het verkooptraject begint met het kennismakingsgesprek waarin de verkoopprijs en het plan van aanpak in de huidige markt met u wordt besproken. Nadat er een vrijblijvende verkoopofferte is opgesteld, wordt er in goed overleg met u een verkoop-/marketingplan opgesteld.

Verkoopmakelaar van Makelaarij Nederland

Kies voor Makelaarij Nederland als uw verkoopmakelaar

U staat op het punt om u huis te gaan verkopen. Gaat u dat zelf doen of schakelt u een makelaar in? Uw huis zelf verkopen brengt veel met zich mee. Vakkennis over bouwkundige en juridische zaken, onderhandelingen, financiering en waardebepaling is van groot belang. De makelaars van Best Living kunnen al deze zaken van u overnemen, zo kunt u uw huis zonder zorgen verkopen.

Van A tot Z

De verkoopmakelaar van Best Living begeleidt de verkoop van uw woning van A tot Z. Wij beschikken over de kennis met een team van ervaren, professionele makelaars die veel weten van woningen in deze omgeving. Wilt u verzekerd zijn van een goed lopend verkoopproces waarin u stap voor stap persoonlijk wordt begeleid? Schakel dan een verkoopmakelaar van Best Living in.

De voordelen van een verkoopmakelaar van Makelaarij Nederland.

Wij beginnen het verkoopproces altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis. Zo kunnen wij gelijk uw woning van dichtbij zien en gemakkelijk beoordelen. In het eerste gesprek leggen wij u het gehele verkoopproces stap voor stap uit en wordt de juiste waarde van uw huis vastgesteld. We maken samen goede afspraken om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze Courtage?

Makelaarij Nederland brengt een vooraf overeengekomen verkoopcourtage bij u in rekening, deze courtage spreken wij met u door en kan afhankelijk zijn van het verkoopresultaat en bedraagt tussen de 1% – 3% van de verkoopsom exclusief btw. Onze Makelaarij verkoopmakelaar zal u exact uitleggen wat we allermaal voor u gaan doen.

De optimale presentatie van uw woning is de basis van een succesvolle samenwerking met ons kantoor waaronder we begrijpen:

– het samenstellen van een professionele verkoopbrochure:
gebruikmakend van goede plattegronden, meetrapport en foto’s;
– een complete aanbieding op onze website;
– het eventueel breed inzetten van sociale media
– indien gewenst een te koop tuin- of raambord;
– onderhandelingsstrategie, door een ervaren verkoop makelaar uit uw woonplaats;
– opmaken verkoopakte: van het verkopen tot en met de eind afwikkeling bij de notaris.

Onze All inclusief opstart kosten bedragen € 695,- exclusief btw.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig hoe wij uw huis gaan verkopen? Heeft u vragen over het verkoopproces of bent u op zoek naar een verkoopmakelaar? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Makelaarij Eindhoven
Telefoon & WhatsApp:  +31(0)621674851  breikbaar, 24/7
E-mail: info@makelaarij.nl
Website: www.makelaarij.nl

 

Verkoop Makelaar nodig?

Onze Makelaarij verkoopmakelaars begeleiden u perfect bij het verkopen van uw droomhuis of ander vastgoed. Profiteer nu ook van de kennis en expertise van een Makelaarij verkoopmakelaar:


Afspraak maken met een Makelaarij verkoop makelaar:

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze Makelaarij makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer +31(0)621674851 of het contactformulier. Onze Makelaarij verkoopmakelaars kennen hun stad op hun duimpje, wij werken met zelfstandige makelaars volgens ons Makelaarij franchise concept, waardoor u verzekerd bent van de beste Makelaarij makelaar.